Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 06 Iunie 2020 - 1688 vizitatori azi
GEORGE SIMION: ROMANIA ARE NEVOIE DE UN PROIECT DE TARA.

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion considera ca partidele politice nu au proiect de tara si nu isi doresc nimic pentru Romania. George Simion sustine ca dupa aderarea la NATO si la Uniunea Europeana, Romania are nevoie de un nou proiect de tara.

"Reintregirea nationala trebuie sa fie urmatorul proiect de tara al Romaniei. Toate partidele politice s-au compromis in ultimii 30 de ani si au sadit ura si dezbinare intre romani, iar rezultatele sunt dezastruoase: ne-am pierdut cea mai importanta resursa a tarii - oamenii, care au luat drumul exilului, ne-am vandut bogatiile subsolului pe nimic, ne-am taiat padurile, agricultura si mineritul s-au prabusit, suntem furati la gaz si curent electric, nu avem autostrazi, presa este intoxicata de propaganda, nu ne cinstim eroii, nu sustinem capitalul romanesc, nu ne sprijinim sportivii, artistii, olimpicii sau inventatorii si ne-am rupt de valorile istorice pe care s-a cladit natiunea romana. A sosit momentul sa spunem ferm "GATA, nu mai votam partide politice!". A venit momentul ca pe 26 mai sa votam un independent care are ca proiect de tara reintregirea nationala, unitatea tuturor romanilor", a declarat George Simion, candidat independent.

Sub sloganul "ROMANIA MARE IN EUROPA", candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce in atentia opiniei publice teme de interes national: Unirea Basarabiei cu Romania, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice, sprijinirea romanilor din judetele Harghita si Covasna, valorificarea potentialului diasporei, dar si al tuturor resurselor Romaniei.

 

0 comentarii2114 vizualizări15 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0