Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Mai 2020 - 9552 vizitatori azi
PNL Bistrita solicita asigurarea accesului bistritenilor la sedinta de adoptare a bugetului local al mun Bistrita pentru anul 2019.

Dezbaterea celui mai important proiect de hotarare al Consiliului Local Bistrita, cel de aprobare al bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Bistrita pe anul 2019, a fost programata pentru ziua de Joi 18 Aprilie ora 10.00. Primarul Ovidiu Cretu sustinut de majoritatea PSD-ALDE-UDMR au modificat la interval de 2 ore, ziua si ora cand  banii alocati pentru investitiile cele mai importante din 2019 vor fi votate de catre consilierii locali alesi de cetatenii municipiului Bistrita.

Dupa ce ani la randul edilul orasului a incalcat cu buna stiinta Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Local Bistrita, convocand mai tot timpul sedintele inainte de ora 16.00, lucru care contravine prevederilor regulamentului aflat in vigoare la aceasta data, astazi, prin aceasta programare la o ora asa matinala, unica in istorie, asistam la un tertip golanesc, marca celor de PSD, care incearca sa restrictioneze accesul tuturor cetatenilor interesati sa asiste la cel mai important proiect al anului ce il poate avea o administratie publica locala.

Avand in vedere importanta unui astfel de proiect, grupul de consilieri municipali ai Partidului National Liberal ii solicita primarului Ovidiu Teodor Cretu sa respecte prevederile Art.39 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Local Bistrita si sa reprogrameze sedinta de dezbatere a bugetului municipiului Bistrita pentru ziua de Joi 18 Aprilie ora 16.00.

 

 

Grupul de consilieri municipali PNL Bistrita

Sorin Hangan, Diana Morar, Ioan Peteleu, Mioara Gaga Seica, Mihai Sarmasan

   

 

 

0 comentarii1869 vizualizări12 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0