Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 30 Mai 2020 - 8958 vizitatori azi
George Simion cere sanctionarea Primariei Popesti-Leordeni pentru dezastrul ecologic produs in localitate.

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion cere sanctionarea Primariei Popesti-Leordeni pentru dezastrul ecologic produs in localitate. Unicul proiect verde din Popesti-Leordeni, realizat de mii de copii si adulti voluntari pe o suprafata de teren de 3 ha, a fost distrus. Simion isi asuma lupta pentru o Romanie verde si spune ca autoritatile locale au permis distrugerea "Padurii Cercetasilor’’ si transformarea acesteia intr-o groapa de gunoi, ceea ce reprezinta un abuz asupra mediului, care trebuie oprit. 

"Impaduririle trebuie sustinute, ca initiative civicen care dau rezultate, iar zonele impadurite prin eforturi mari trebuie protejate apoi de autoritatile locale si nationale. Cer sanctionarea primariei din Popesti-Leordeni pentru nenorocirea care s-a abatut asupra proiectului "Padurea Cercetasilor’’. Munca a mii de voluntari a fost distrusa de autoritatile locale, iar unicul proiect verde din Popesti-Leordeni a fost transformat intr-un dezastru ecologic", a declarat Simion. 

Sute de arbusti dintr-o padure plantata toamna trecuta de copii, in comuna Popesti-Leordeni, in cadrul proiectului "Plantam fapte bune in Padurea Cercetasilor", au fost distrusi. Pe o portiune de la margine s-a intrat cu buldozerul, iar alte cateva sute de puieti au fost taiati cu foarfeca.

George Simion este autorul mesajului "Basarabia e Romania". Candideaza independent la alegerile europarlamentare deoarece considera ca toate partidele politice s-au compromis si romanii nu se mai simt reprezentati de nicio formatiune. 

0 comentarii1785 vizualizări12 aprilie 2019
rss 2.0
rss 2.0