Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
A trecut ploaia si a aparut curcubeul... Pardon, SF-ul pentru reteaua de canalizare pluviala pe strada Mihai Viteazul. Evrika!

Astazi am primit o veste buna pe care doresc sa o impartasesc cu cetatenii de pe str.Mihai Viteazul, carora zilele trecute, apa ce se scurge de pe Valea Budacului lea afectat casele, curtile si gradinile.

Iata ca dupa cinci (5) ani de zile de la propunerea pentru rezolvarea problemelor cu canalizarea apelor pluviale de pe str.Mihai Viteazul,  Cretu, bietul de el si administratia pe care o conduce cu atata "ravna si truda", vin in sedinta extraordinara de joi, 5 iulie 2017, cu documentatia pentru una din etapele de elaborare al documentatiilor tehnico-economice pentru lucrarile de investitii, SF-ul.

Sper sa nu fi gasit pe traseul canalizarii ceva retele electrice de mutat ca la sensul de pe Tarpiului, sa ajunga si lucrarea asta la vreun milion de euro. Mai sper ca dupa un asa efort si dupa o asa mareata realizare, sa nu intre iarasi in modul "hibernare" si le mai trebuiasca inca cinci ani sa elaboreze proiectul tehnic si inca cinci sa realizeze efectiv lucrarea.

Nu de alta, dar personal nu as mai vrea sa-l vad pe Cretu in fruntea orasului inca zece ani. Ar fi o adevarata tragedie!

 

Ioan Peteleu.

 

0 comentarii2940 vizualizări03 iulie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0