Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Martie 2019 - 8120 vizitatori azi
Scrisoare deschisa catre parlamentarii de Bistrita-Nasaud ai PSD si ALDE.

Parlamentarii PSD-ALDE au astazi o sansa unica de a se reabilita in fata propriilor alegatori: ei ar trebui sa stie ca posteritatea n-o sa-i ierte pentru contributia lor la derapajul democratic si intoarcerea tarii cu 30 de ani in urma.

In decembrie 2016 alegatorii i-au trimis majoritar in Parlament pe parlamentarii PSD-ALDE fara sa le treaca prin cap ca doi ani singura preocupare a alesilor lor, devenita obsesie, o sa fie modificarea legilor justitiei ca sa-i scape de inchisoare pe sefii lor. Aceiasi alegatori sedusi de promisiunea cresterii salariilor si pensiilor n-aveau de unde stii ca in nici doi ani vor afla pe pielea lor ce inseamna cresteri haotice de preturi dar nici ca tara va ajunge in mainile unui personaj condamnat la inchisoare, care le va cere scuze puscariasilor si va impune legi doar ca sa-si scape pielea.

Astazi in ziua motiunii de cenzura  ar trebui sa le spuna sefilor lor care ii mana ca pe oi afara din sala de plen, unde le e locul, ca au dreptul sa voteze, ca reprezinta mii de alegatori si ca refuza sa fie partasi unui grup controlat de un infractor.

 Daniel Suciu, Doina Pana si Ioan Simionca eliberati-va de frica si aratati ca refuzati sa mai fiti condusi de un grup de analfabeti functionali manati de la spate de un dublu condamnat. Ioan Denes, arata ca mai importanta decat o vremelnica functie de ministru e curajul de a te uita in ochii copiilor si nepotilor si de a le spune peste ani ca te-ai straduit sa o tii in fagasul democratic. Daniel Suciu esti lider de grup la PSD si ai fi putut, ca un politician inca foarte tanar ce esti, sa arati ca nu impartasesti aceleasi valori cu un condamnat penal. Poate cuvantul tau de reprezentant al unei alte generatii si de fost jurnalist ar fi cantarit printre colegii tai, chiar daca Liviu Dragnea este cel care te-a inscaunat lider de grup.

 Aratati cu totii ca mai aveti o farama de demnitate si eliberati tara asta de alte cateva luni in care e impinsa cu obstinatie catre prapastie! Si daca asta nu va motiveaza suficient aratati macar ca mai vreti ca partidele voastre sa existe si dupa 2020 si sa nu faca implozie de la atata aversiune populara. Si mai ales, nu uitati ca alegatorii si apoi istoria va va judeca.


Stelian Dolha, primvicepresedinte PNL Bistrita-Nasaud

 

 

 

 

2 commentarii1540 vizualizări27 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0