Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Martie 2019 - 9014 vizitatori azi
TNL: Ii invitam pe tineri sa se inscrie in programul "Descopera Europa".

750 tineri din Romania pot calatori gratis in Uniunea Europeana. Tineretul National Liberal ii invita pe toti tinerii care au 18 ani sa se inscrie in programul "Descopera Europa", lansat zilele trecute. Mai exact, prin acest program, acesti tineri pot beneficia de un abonament de tren gratuit de pana la 30 de zile cu care sa calatoreasca in Uniunea Europeana in aceasta vara. Aproximativ 15.000 de tineri din UE vor primi un permis gratuit de calatorie prin Programul "Descopera Europa" si aproximativ 750 dintre beneficiari vor fi din Romania. Calatoria trebuie sa aiba loc in perioada 9 iulie - 30 septembrie 2018 si sa cuprinda minimum o destinatie din alta tara decat tara in care  se incepe calatoria si maximum 4 tari in plus fata de tara din care se porneste. Inscrierile pentru a beneficia de un permis de calatorie prin Programul "Descopera Europa" se fac in perioada 12 - 26 iunie 2018, pe platforma online de inscrieri http://europa.eu/youth/discoverEU_ro , unde puteti gasi si conditiile de inscriere. 

 Programul a fost inclus in bugetul Uniunii Europene de catre europarlamentarul PNL Siegfried Muresan - negociator-sef al Bugetului UE pentru 2018 - si are o valoare de 12 milioane de euro. "Descopera Europa" va continua si dupa 2020: Comisia Europeana a recunoscut potentialul acestui proiect si a propus in noul buget multianual 2021 - 2027 alocarea a 700 de milioane de euro pentru acesta. Programul reprezinta o oportunitate pentru tinerii din Romania, nu doar pentru ca le ofera posibilitatea descoperirii unor noi locuri si experiente, dar si pentru ca acest tip de calatorii ajuta la dezvoltarea creativitatii si a increderii in sine.

 Tineretul National Liberal ii incurajeaza pe toti tinerii din Romania care indeplinesc criteriile de selectie sa aplice pentru programul "Descopera Europa" si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare". 

 

Florin Moldovan - Presedinte TNL Bistrita-Nasaud / Consilier Judetean PNL.

 

0 comentarii1421 vizualizări18 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0