Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 21 Martie 2019 - 10632 vizitatori azi
Haos in sistemul romanesc de sanatate si educatie.

Haos in sistemul romanesc de sanatate si educatie. Ce solutii avem?vineri 20 aprilie 2018 ora 15:00, dezbatere publica la Hotel Metropolis din Bistrita, Sala Londra, str. Parcului, nr. 19, alaturi de reprezentanti ai sistemului medical si de educatie din judetul Bistrita-Nasaud, impreuna cu reprezentanti ai societatii civile si ai factorilor decizionali locali. Invitat: Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, deputat USR de Cluj.

Amfitrion: Cristina Iurisniti, presedinte al Comisiei pentru Egalitatea de Sanse si membru al Comisiei pentru Invatamant din Camera Deputatilor, deputat USR de Bistrita-Nasaud

Vor fi abordate  urmatoarele subiecte:

-  Aspecte legislative privind Educatia si Sanatatea in Romania de azi -  Reprezinta Educatia si Sanatatea domenii prioritare in Romania de azi ?

-  Educatia pentru sanatate in scoli.

-  Drepturile pacientilor si ale personalului medical in sistemul  romanesc de sanatate. 

-  Problemele si dificultatile din sistemul medical si de educatie: cauze, solutii si posibile rezolvari.

 

            Intrarea este libera, pe baza de inscriere in formularul urmator https://goo.gl/forms/JT7zH8SkI PhjqsCG2 sau pe e-mail: deputatcristinaiurisniti@gmail .com

https://www.facebook.com/ events/2121454674779383  

 

Biroul parlamentar al deputatului Cristina Iurisniti

 

0 comentarii1316 vizualizări14 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0