Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Campanie electorala - comunicate. PNL.

Gura pacatosului adevar graieste: PSD controleaza si manipuleaza! Victor Ponta si PSD au dat dovada, o data in plus, de aroganta si nesimtire atat fata de contracandidati cat si fata de electorat. Marti, la Nasaud, fostul prim-ministru al Romaniei si fost presedinte al PSD, functii de care ii place sa isi lege atat de mult numele si sa faca parada, a declarat ca diferenta intre candidatii PSD si cei ai PNL este ca intre Champions League si Liga Oraseneasca. Total neadevarat!

Oare cum poate fi clasat, spre exemplu, Ioan Denes in Champions League, iar Ioan Turc in Liga Oraseneasca? Cu ce este mai presus Ioan Denes decat Ioan Turc? Cu faptul ca a ales sa plece din partidul in care s-a lansat in viata politica, PNL, spre PSD? Cata incredere poti sa ai intr-un om care tradeaza? A tradat idealurile liberale, dar si-a tradat alegatorii care l-au trimis in Parlament. Ioan Denes a ajuns in Parlament ca senator al judetului Bistrita-Nasaud, dar oare ce a facut in mod direct pentru bistriteni? Nimic! In schimb, Ioan Turc, chiar daca a avut cativa ani de pauza din viata politica, el a ramas credincios Partidului National Liberal, a ramas credincios oamenilor si bistritenilor. Si sa nu uitam de perioada in care Ioan Turc a fost viceprimar al Bistritei, atunci cand a fost alaturi trup si suflet de cetatenii acestei urbe. El este initiatorul proiectului de infiintare a unui parc industrial, cu care azi PSD se bate cu pumnul in piept, desi rezultatele concrete, lasand la o parte constructia propriu-zisa a parcului, sunt zero.

De asemenea, cu ce poate fi mai presus "Fa, Doina" decat Robert Sighiartau, un tanar care la doar 28 de ani conduce un partid, care doreste schimbarea in bine a acestei tari, fiindca s-a saturat de mocirla in care traim cu totii din 1990 incoace? Niciuna!

Nu exista nicio diferenta nici intre Daniel Suciu si Doris Moldovan! Daniel Suciu, ajuns deputat in 2012, nu a dat dovada prin munca depusa ca a fost direct interesat de bistritenii care l-au trimis acolo.

Diferenta dintre candidatii PSD si candidatii PNL este exact diferenta dintre Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis, diferenta dintre un om compromis politic si un om in care romanii si-au pus sperantele pentru o Romanie a normalitatii.

Dar gura pacatosului, uneori adevar graieste, iar Victor Ponta a avut dreptate intr-o singura chestiune marti la Nasaud, si anume ca Radu Moldovan, presedintele PSD Bistrita-Nasaud, controleaza judetul. Asa cum de altfel isi controleaza feudele si ceilalti baroni ai PSD din restul tarii. Partidul al carui reprezentant este Victor Ponta a dat dovada intotdeauna de o maiestrie periculoasa in a manipula alegatorii prin promisiuni desarte, fara fundament, iar jignirile lansate in spatiul public au fost aduse la rang de "arta".

PNL Bistrita-Nasaud condamna si nu tolereaza astfel de comportamente jignitoare si manipulatoare. Candidatii PNL Bistrita-Nasaud sunt oameni de calitate, sunt oameni care pun binele comunitatii si al tarii inaintea binelui personal.

 

Departamentul de Comunicare al PNL Bistrita-Nasaud.

 

 

0 comentarii2891 vizualizări07 decembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0