Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Revoltat de atitudinea premierului Victor Ponta in problema inundatiilor.

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale se arata revoltat de atitudinea premierului Victor Ponta in problema inundatiilor. Acesta condamna modul in care reprezentantii Guvernului au gestionat aceasta situatie si este de parere ca nu au invatat nimic din tragicul accident din Muntii Apuseni.

"Din nou s-au pierdut vieti omenesti. Este inacceptabil asa ceva. Astfel de tragedii ar fi putut fi evitate, daca s-ar fi facut lucrarile la timp si daca oamenii ar fi fost avertizati. Din nou ne lovim de ignoranta si incompetenta celor de la Guvernare. Nu au invatat nimic din tragicul accident din Muntii Apuseni. In fiecare sezon mor oameni pentru ca cei de la conducere nu sunt capabili sa gestioneze situatiile de criza. Ponta, Dragnea, reprezentantii MAI - toti sunt de vina pentru ceea ce se intampla.  Guvernul ar fi trebuit sa instaleze un sistem de alerta de viitura prin intermediul presedintilor de consilii judetene si primari. Oamenii trebuie avertizati si altfel decat prin televizor privind codurile de inundatii. Sistemul ar putea fi simplu: odata anuntat codul de catre meteorologi, ministrul Administratiei si Internelor anunta prefectii, acestia anunta presedintii de consilii si primarii. Iar primarii sa aiba pregatit un grup de "avertizori" care sa mearga din casa in casa pentru a preveni oamenii sa se puna la adapost. Atat timp cat nu toate gospodariile dispun de tv, telefon si internet, trebuie procedat prin avertizarea din casa in casa. In orice caz, e inadmisibil ca din nou autoritatile sa lase oamenii fara preventie. Unde erau Premierul, unde erau ministrii? Din nou o situatie de criza, din nou au lipsit din tablou", a declarat Catalin Predoiu.

Fostul ministru al Justitiei ii cere premierului Ponta si intregului Guvern sa-si dea demisia si sa aiba decenta sa lase locul cuiva caruia chiar ii pasa de oameni.

"Victor Ponta este un comediant intr-o piesa trista. Periodic ne ofera cate un spectacol grotesc. Romania are nevoie de directie, de actiune in sensul guvernarii, nu de actiune pe platoul de filmare. Premierul nu intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul lui. A demonstrat inca o data ca nu-i pasa de oameni, ci doar de camerele de filmat. Domnule Ponta, luati-va bagajele din Ministerul Apararii si plecati. Luati-l cu dumneavoastra si pe domnul Dragnea, care si-a batut joc  ani de zile de judetul Teleorman. Din nou, oamenii de acolo au fost luati pe nepregatite de viituri, desi se confrunta aproape anual cu astfel de situatii. Aveti decenta sa lasati locul cuiva care sa inceapa sa guverneze pentru ca romanii nu merita asa ceva! Fac apel la constiinta dumneavoastra. Demisionati! Demisionati impreuna cu tot Guvernul", a mai spus Predoiu.

.

Anca Andrei - PR & Communication Assistant

Catalin Predoiu, Prim-vicepresedinte PDL

Tel.: 0722.543.901

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii2807 vizualizări23 aprilie 2014




rss 2.0
rss 2.0