Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 03 August 2020 - 15468 vizitatori azi
Participare la proba scrisa din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice vacante.

La proba scrisa din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, desfasurata miercuri, 29 iulie, in 123 de centre de examen, s-au prezentat 461 de candidati (80,73%) din cei 571 candidati inscrisi. Din promotia de absolventi ai anului 2020, au fost prezenti 74 de candidati.

41 (7,18%) dintre candidati s-au retras din motive personale sau medicale, iar 2 candidati au fost eliminati din examen, cate unul din fiecare centru. Candidatii eliminati pentru frauda sau tentativa de frauda nu vor fi repartizati pe posturi didactice/catedre in anul scolar 2019-2020.

Nu s-au inregistrat cazuri de candidati cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Subiectele si baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, la ora 15:00, de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie.

Primele rezultate vor fi afisate in data de 4 august, la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestatiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor scolare judetene sau transmise prin mijloace electronice, in zilele de 4 august, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, respectiv 5 august, pana la ora 12:00. Rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul mentionat anterior, in data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina la proba scrisa minimum nota 7 (sapte), iar pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidatilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioada nedeterminata, in ordinea descrescatoare a notelor obtinute la proba scrisa, se realizeaza in sedinte publice sau on-line, organizate de catre inspectoratele scolare in intervalul 12 - 14 august. 

 

 

Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii315 vizualizări29 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0