Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 28 Martie 2024 - 14587
82 de absolventi ai clasei a VIII-a au sustinut proba scrisa de Limba si literatura materna.

Astazi, 18 iunie, 82 de absolventi ai clasei a VIII-a, care au studiat intr-o limba a minoritatilor nationale,  au sustinut proba scrisa la disciplina Limba si literatura materna. La aceasta proba scrisa au fost prezenti 82 candidati, dintre care 59 la Limba si literatura maghiara materna si 23 la Limba si literatura germana materna.  2 candidati inscrisi la Limba si literatura maghiara materna nu s-au prezentat la examen. Nu s-au inregistrat cazuri de elevi cu temperatura peste limita admisa si nici tentative de frauda.

 Subiectul si baremul de corectare pentru proba de Limba si literatura materna  vor fi publicate de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

 Primele rezultate vor fi afisate luni, 22 iunie, pana la ora 14:00. Contestatiile pot fi depuse atat in format fizic, cat si electronic, in zilele de 22 iunie (in intervalul orar 16:00 - 19:00) si 23 iunie (in intervalul orar 8:00 - 12:00). In acest caz, al depunerii contestatiilor, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit electronic si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora.

 Rezultatele finale vor fi anuntate sambata, 27 iunie.


 

 Biroul de presa

Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud

 

 

0 comentarii2940 vizualizări18 iunie 2020




rss 2.0
rss 2.0