Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"O floare pentru tine doamna mea" .

"O floare pentru tine doamna mea" din cadrul proiectului CAEJ "Prin arta devenim mai creativi mai buni", 8 Martie 2019, coordonator proiect prof. dr. Andreea Rus. In data de 8 Martie 2019 s-a desfasurat aceasta activitate in acelasi timp in scolile participante la proiect. In ziua de 8 Martie 2019 la sfarsitul orelor de curs sau in pauze,  elevii au daruit doamnelor si domnisoarelor ce trec prin apropierea scolii, cate o floare, invatand astfel sa daruiasca neconditionat.

 Multumesc pentru partcipare profesorilor si elevilor ce au binevoit sa se implice in proiect intr-un fel sau altul prof. Sofia Iulia Tarca, Diana Borza, Popeiu Minodora, Virginia Vararean, Ienciu Maria, Melania Palalogos, Monica Orban, Corina Scridon, Mirela Misca, Dana Moraru, Anamaria Tofan, Tanase Rodica, Bondane Alina, Secheli Veronica, Tanase Dan, Maierean Carmen Mihaela.

 Foto de la activitatea "O floare pentru tine doamna mea" din cadrul proiectului CAEJ "Prin arta devenim mai creativi mai buni", 8 Martie 2019.

 

Coordonator proiect prof. dr. Andreea Rus.

0 comentarii3563 vizualizări16 martie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0