Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Marti 15 Octombrie 2019 - 14802 vizitatori azi
"Prin arta daruim un zambet bunicilor nostri".

Elevii Scolii Gimnaziale Nr. 1, Bistrita, au demarat activitatea  "Prin arta daruim un zambet bunicilor nostri" din cadrul proiectului "Prin arta devenim mai creativi, mai buni"……Editia a IV-a…… 2019 ,  in colaborare cu Casa de batrani Teaca.

Perioada de desfasurare a acesteia este ianuarie 2019- septembrie 2019. Finalitatea va consta in decorarea   Caminului de batrani din Teaca, ca urmare a  muncii depuse de participantii la activitate,  profesori, 60 de elevi de la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita  si elevi de la Liceul "Romanu Vivu"  Teaca

 Aceasta activitate s.a desfasurat in luna ianuarie cand s-au adunat lucrarile elevilor, picturi pe sticla, coordonate de profesor Andreea Rus. Acestea vor fi  aduse la Caminul de batrani din Teaca, la destinatie. Cu un grup de elevi din Bistrita s-au   realizat o serie de peste 40 de picturi pe sticla  ce vor fi daruite celor 20 de  bunici din camin. Acestea  isi vor gasi locul pe peretii renovati ai casei in luna septembrie 2019 cand activitatea de restaurare va fi finalizata. Elevii si-au dezvoltat simtul responsabilitatii, tinzand a deveni mai buni si sufletisti, mai respectuosi fata de persoanele ajunse neajutorate datorita varstei inaintate. Prof coordonatori Andreea Rus, Mihaela Rusu si Adriana Scripet din Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita si Liceul "Romanu Vivu"  Teaca. Mai jos atasam fotografii ale lucrarilor elevilor.

Profesor Andreea Rus, coordonator proiect.

0 comentarii1862 vizualizări10 februarie 2019
rss 2.0
rss 2.0