Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 12 Noiembrie 2019 - 11762 vizitatori azi
Concursul de lectura: "Provocarea scriitorilor romani. Fii in carti!" (editia a III-a).

Amatorii de citit (si scris pe) bloguri literare stiu ca acestea sunt pline de provocari... Se ia o tema sau un scriitor, se iau toate cartile scrise intr-o anumita limba, se ia o perioada anume sau ... pur si simplu, se iau doar scriitori pe care nu i-am mai citit si ... pe locuri, fiti gata, dati pagina! 
Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud si Revista "Ipostaze" doresc sa va lanseze o astfel de provocare, scopul acesteia fiind descoperirea universului fascinant al operelor scriitorilor romani. Provocarea noastra cuprinde 2 categorii:
JUNIORI (11 - 14 ani):3 carti, la alegere, din urmatoarea lista:1. Florin Bican - Si v-am spus povestea asa2. Ioana Nicolaie - Vertija3. Florentina Samihaian, Liviu Papadima - Cel mai mult si mai mult. Juniorii4. Razvan Radulescu - Teodosie cel mic

ADOLESCENTI (14-18 ani):3 carti, la alegere, din urmatoarea lista:
1. Cristian Tudor Popescu - Vremea manzului Sec2. Alexandru Ecovoiu - Saludos3. Diana Adamek - Dulcea poveste a tristului elefant4. Cornel Balan - Liftul5. Lucia Daramus - Convoiul mieilor

Regulamentul este simplu:
Se citesc cu atentie - si placere - cartile;Se completeaza si se depune la biblioteca o fisa de lectura pentru fiecare carte citita (dupa inscrierea in provocare);Se alege cartea preferata si se sustine in fata unui juriu ce va premia cele mai bune prezentari.
Perioada de inscriere: 10 iulie - 25 noiembrie 2019.Sustinerea prezentarii: Decembrie 2019.Premii: tablete si carti!
Va dorim mult succes!

0 comentarii1428 vizualizări11 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0