Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 12 Noiembrie 2019 - 11964 vizitatori azi
Invitatie de mai in Cenaclul George Cosbuc.

Joi, 30 mai a. c., la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu orele 18,30, va avea o noua intrunire a Cenaclului George Cosbuc, sedinta in care vor citi din creatia proprieValentin F. Radu si Elena Ciotmonda. Invitatul special al Cenaclului George Cosbuc este poetul Ion Muresan, venit la Bistrita si de dragul Concursului Regional literar si artistic Scrisori de mai, editia a V-a, organizat de Palatul Copiilor Bistrita, in colaborare cu alte institutii educative si de cultura judetene, competitie care isi va avea Premierea vineri, ora 15, la Biblioteca Judeteana George Cosbuc.

            Adolescenta Maria Matean va sustine un recital folk, chitara si voce. 

            Valentin F. Raduva citi poezie. El e absolvent al Facultatii de Electrotehnica, Cluj-Napoca, 1975.A debutat in "Luceafarul", in 1971. A mai publicat in revistele "Echinox", "Tribuna", "Amfiteatrul", "Familia", "Miscarea literara" etc., in antologiile: "Popas intre poetii tineri", Editura Dacia, 1975, "Poetii revistei Echinox", Editura Dacia, 2004. In 2015, i-a aparut volumul "Fluxul ninsorii de mai", la Editura Ecou Transilvan, Cluj-Napoca.Despre poezia lui au scris: Victor Felea, Cezar Baltag, Ion Pop etc.

            Elena Ciotmonda va citi proza. Ea este eleva la Scoala Gimnaziala Josenii Bargaului, in clasa aVIII-a, fiind laureata a fazei nationale a Concursului Tinere Condeie, 2018, locul I, castigatoare a Trofeului Tudor Opris si a altor concursuri de profil.

 

            Sunt asteptati iubitorii de literatura!

 

Organizatorii

 

0 comentarii1498 vizualizări30 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0