Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
D.J.C. OMAGIAZA EROII DIN MARELE RAZBOI.

Astazi 29 Noiembrie ora 11:00 la D.J.C. B-N , a avut loc prezentarea si lansarea Platformei online ’’Digitizarea Monumentelor  Eroilor din Primul Razboi Mondial din Bistrita-Nasaud’, pe domeniul ’’patrimoniubn.ro’’. Platforma online este realizata din fonduri ale Ministerului Culturii si Identitatii Nationale si contine, imagini ale Monumentelor Eroilor si numele eroilor din fiecare localitate. Totodata platforma este un prilej de expunere online a patrimoniului judetului pe urmatoarele directii:

  • Monumente de for public din Bistrita-Nasaud
  • Monumente de arhitectura din Bistrita-Nasaud
  • Sit-uri si santiere arheologice
  • Patrimoniu mobil

          Platforma va contine si o Revista intitulata ’’ Zestrea Monumentelor ’’ care va grupa articole de actualitate din domeniul patrimoniului.

          Un capitol important al platformei, il reprezinta prezentarea legislatiei din domeniu si al serviciilor publice oferite de D.J.C.

          Beneficiarii vor avea acces online la toate modelele de cereri pe care le solicita, astfel incat completarea lor sa fie facuta usor si de la domiciliu.

          Proiectul va fi finalizat pana la data de 15 Ianuarie si deschis public cu prilejul Zilei Culturii Nationale.

0 comentarii2730 vizualizări29 noiembrie 2018




rss 2.0
rss 2.0