Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
PRECIZARE privind organizarea unui concurs pentru functia de bibliotecar.

Potrivit Legii si Reglementarilor in vigoare, Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud a anuntat organizarea unui concurs pentru functia de bibliotecar. La sesizarea unor persoane, Institutia noastra a constatat ca, intre textul corect, postat pe site-ul Institutiei, si cel postat pe site-ul posturi.gov.ro (Posturile vacante in Administratia publica din Romania), a aparut o eroare. Aceasta eroare nu apartine Bibliotecii, ci apartine celor care posteaza pe site-ul  posturi.gov.ro .

La solicitarea noastra, urmare a unor discutii cu domnul Robert Toma, responsabilii acestui site au recunoscut ca greseala le apartine, drept pentru care au facut indreptarea necesara. Greseala a constat in impunerea anumitor conditii de angajare care nu se aflau in textul redactat de biblioteca (exemplu: "diploma/adeverinta de absolvire Scoala post-liceala sanitara in specialitatea asistent medical, vechime minimum 6 luni").

Nu suntem singura institutie pusa in aceasta situatie. O eroare similara apare pe  posturi.gov.ro , referitoare la Unitatea de Asistenta Medico-Sociala Susenii-Bargaului.

Recomandam celor interesati ca, de fiecare data, in cazuri similare, sa consulte site-ul Bibliotecii, www.bjbn.ro sau sa se intereseze direct la Secretariatul Institutiei.

 

 

0 comentarii3164 vizualizări04 iulie 2018




rss 2.0
rss 2.0