Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Basm Festival Winter Days. 24-28 decembrie la Cinema Tineretului.

Basm Festival revine la Bistrita cu editia de iarna. Pentru cinci zile redeschidem Cinema Tineretului si il amenajam asa cum nu a fost niciodata! Intre 24 si 28 decembrie 30 de trupe si DJ de toate genurile dau viata spatiului de pe Gheorghe Sincai Nr. 22.

Vlad Dobrescu, Diamonds Are Forever, Kaleidonescu, Gemini Brothers, DJ Sauce, Satellites, Nerub, Blanilla si multi altii va asteapta in fiecare seara dupa ora 19:00. Accesul la evenimentele muzicale variaza in functie de zi si ora de la 10 la 20 de lei si exista varianta (recomandata dealtfel) a unui abonament pe toate zilele cu numai 50 de lei. BIletele se gasesc la intrare.

Sambata va prezentam "Anul Dragonului", o produtie HBO si debutul in lung-metraj al bistriteanului Alex Brendea ca director de imagine. Alex va fi prezent la proiectie si va va raspunde intrebarilor.

Duminica readucem cinemateca la CInema Tineretului cu "Charade", un clasic al comediilor romantice cu Audrey Hepburn, Cary Grant, Walter Mathau si James Coburn.

Pentru sambata si duminica va pregatim si un mic targ cu tot felul de minunatii produse de designeri, artisti si artizani din zona. Daca nu apucati sa cumparati toate cadourile pana atunci sau pur si simplu vreti sa va rasfatati, pe 27 si 28 decembrie de la ora 13:00 aveti ocazia sa rezolvati aceasta problema si sa sustineti micii intreprinzatori independenti si creativi.

Accesul la proiectiile de film si la targ este liber.

Daca doriti sa participati ca exponant la targ, va rugam sa ne contactati la contact@basmfestival.ro pentru a stabili detaliile.

 

Detalii compelte despre artisti si evenimente: http://bit.do/BasmWinterDays

0 comentarii2807 vizualizări20 decembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0