Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Familie Marti 26 Martie 2019 - 8948 vizitatori azi
Respingem orice tentativa de confiscare politica a initiativei noastre civice!

Comitetul national de coordonare a initiativei cetatenesti comunica urmatoarele: Respingem orice tentativa de confiscare politica a initiativei noastre civice!  Asistam de un an de zile la eforturi concertate ale unor partide de preluare a mesajului nostru, de cooptare a militantilor nostri cu scopul final de a legitima un transfer simbolic al demersului nostru catre propriile organizatii politice. 
Din respect pentru optiunea politica a fiecarui cetatean, nu intelegem sa indicam la acest moment denumiri de partid, insa atragem atentia ca vom fi nevoiti sa o facem, daca vor continua aceste presiuni pentru care s-au si construit strategii in acest sens. Astfel, vom fi nevoiti sa indicam ce partid a cooptat pe listele sale electorale persoane afiliate initiativei noastre si a lansat mesaje care asumau politic initiativa civica. In ultimul timp aceste eforturi s-au intensificat, ducand la gruparea unor persoane care au activat in randurile noastre si care clameaza un asa zis drept de a actiona in numele acestei initiative. Aceste persoane isi propun radicalizarea mesajului nostru si transferul politic al increderii castigate prin intreaga noastra activitate, prin discursul nostru public. 
Crearea unei pagini de socializare pirat ce foloseste exact denumirea Coalitiei pentru Familie asociata denumirii capitalei este ultimul eveniment din aceasta serie de actiuni si evenimente care fac evidenta o miscare frauduloasa de preluare si deturnare a initiativei noastre. Ne delimitam ferm atat de persoanele care si-au asumat in nume personal aceasta pagina, site, canal de Youtube, cat si de orice alt mesaj care nu provine de la conducerea Comitetului national de coordonare prin presedinte sau purtatorul de cuvant mandatat in acest sens si care nu apare pe site-ul "Referendum pentru Romania".
Deplangem situatia la care s-a ajuns si reafirmam hotararea noastra de a ramane fideli angajamentului nostru pentru unitatea crestina a demersului nostru, pentru afirmarea vointei celor 3 milioane de cetateni romani semnatari pentru afirmarea si exprimarea suveranitatii poporului roman prin organizarea referendumului pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constitutia Romaniei.

 
Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

0 comentarii4662 vizualizări05 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0