Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cupa Casa EMA la inot se desfasoara in weekend la Bistrita.

Sambata, 18 octombrie 2014, Clubul Sportiv Casa EMA organizeaza Cupa Casa EMA la inot, cea mai importanta competitie de natatie din judet, la care sportivii de la cluburile bistritene au acces gratuit. Deja o traditie pentru inotul bistritean, Cupa Casa EMA a ajuns la cea de-a IV-a editie, reunind la start cluburi sportive importante din tara (Cluj-Napoca, Targu Mures, Ias, Baia-Mare, Turda, Alba-Iulia, etc) . 150 de copii nascuti incepand cu anul 2001 se vor lupta in piscina Casei EMA pentru trofeele puse in joc, aceasta competitie insemnand o borna importanta in pregatirea campionatelor nationale de la sfarsitul anului.

Amploarea pe care a luat-o Cupa Casa EMA, datorita celor trei editii precedente foarte reusite, a determinat si mediul de afaceri local, dar si autoritatile locale sa sustina financiar aceasta competitie, oferind Clubului Sportiv Casa EMA posibilitatea de a ridica fondul de premiere dar si de a oferi diferite facilitati sportivilor. Astfel, toti cei legitimati la cluburile din Bistrita vor fi scutiti de taxa de participare, oferindu-le o sansa in plus de a se afirma la o competitie de o asemenea anvergura.

Pe masura ce ambitiile cresc, cresc fondurile necesare organizarii unui astfel de concurs, astfel ca parteneriatele incheiate de Clubul Sportiv Casa EMA au fost de bun augur. In acest sens, organizatorii au beneficiat de fonduri nerambursabile obtinute in cadrul unui proiect finantat de Judetul Bistrita-Nasaud. De asemenea, sponsorul principal al evenimentului, POLITUB a avut un aport important in definitivarea bugetului, raportul de colaborare intre aceasta firma si CS Casa EMA fiind unul fructuos si de lunga durata. Ca si sponsori oficiali, Fundatia RAAL si URBANA sunt doi parteneri vechi ai clubului, care sustin activitatea sportiva inca de la deschiderea, in 2011, a centrului Casa EMA. Importanta acestei competitii a determinat multe astfel de colaborari, sponsori ai evenimentului fiind si GRAND SLAM TENIS Bistrita, ROMBAT, MOISAN TRANS, LUK-ROYS si ELCOM. In plus, Extensia Bistrita a Universitatii Babes-Bolyai dar si AGENTIA 215 ajuta la organizarea competitiei, ca in fiecare an. Clubul doreste sa le multumeasca tuturor pentru sprijinul acordat in dezvoltarea si promovarea natatiei ca si sport de performanta dar si ca activitate de relaxare-intretinere.

Vizibilitatea acestui eveniment este facilitata si de partenerii media ai Cupei Casa EMA, promotori fara retineri ai sportului: Sportul Bistritean, Bistriteanul si TV Bistrita. In afara competitiei, acestia sustin nemijlocit activitatile Clubului Sportiv Casa EMA, eforturile acestuia de a promova un stil de viata sanatos prin practicarea sportului atat de performanta cat si in timpul liber.

 

 

Clubul Sportiv "Casa EMA"

Mihai Oprea - Presedinte

Mobil: 0742-418.025

E-mail: mihai@casaema.ro

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2849 vizualizări16 octombrie 2014




rss 2.0
rss 2.0