Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Luni 01 Iunie 2020 - 5458 vizitatori azi
"Un milion pentru Unire" in judetul Bistrita-Nasaud.

Marti se va lansa campania de semnaturi "Un milion pentru Unire" in judetul Bistrita-Nasaud. Organizatorii vor explica demersul in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc la ora 10:00, la cafeneaua Plan B Cafe Bistro din Bistrita (strada Spiru Haret, nr. 2). De asemenea, toti romanii, de pe ambele maluri ale Prutului, sunt invitati sa participe la sarbatorirea celor 100 de ani de la Marea Unire in cetatea din Alba Iulia, pe 1 decembrie, initiativa a Aliantei pentru Centenar si a primarilor din judetul Alba.

"Transilvania cunoaste foarte bine zbuciumul istoriei, dar si valoarea inestimabila a constiintei nationale manifestate in momente cruciale. Acum, la 100 de ani de la Marea Unire, ii indemnam pe bistriteni sa se arate vrednici de sacrificiul inaintasilor si sa salveze Anul Centenar, alaturi de fratii din Muntenia, Oltenia, din Moldova, Bucovina, Maramures, si Dobrogea, prin promovarea singurului proiect viabil pentru tara: reintregirea nationala. La Alba Iulia vom merge zeci de mii de oameni, din toate colturile tarii, din Chisinau pana in Timisoara, eveniment istoric de la care bistritenii nu pot lipsi", declara presedintele Actiunii 2012, George Simion.

Campania de semnaturi "Un milion pentru Unire" se desfasoara in toata Romania, Republica Moldova si in Diaspora, in aceasta fiind antrenate sute de asociatii si voluntari care isi doresc Unirea. Scopul campaniei este de a aduna 1 milion de semnaturi, care vor oferi cadrul legal pentru revizuirea Constitutiei prin introducerea unui preambul in care va fi mentionata ideea de reintregire nationala. De asemenea, acestia isi pot inregistra semnatura online pe site-ul semnez.eu, ulterior apropiindu-se fizic la cel mai apropiat cort din zona unde locuiesc, deschis pana la sfarsitul lunii decembrie.

Persoana de contact:  George Simion /Tel.: +40723590742

         

Departamentul Comunicare si PR

Platforma Unionista Actiunea 2012

+40727689615

0 comentarii4396 vizualizări05 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0