Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Sambata 20 Iulie 2019 - 20736 vizitatori azi
Cu totii la Chisinau pe 1 septembrie.

Fiecare dintre noi trebuie sa fie prezent la Chisinau pe 1 septembrie. Manifestarea noastra din 25 martie a fost suficient de ampla pentru a determina un vot in Parlamentul Romaniei. Insa nu si in Legislativul din Chisinau, unde principalele tabere politice se confrunta pentru acapararea puterii in interes propriu, nu si in interesul cetatenilor. Singura forma prin care va fi bine, de la Nistru pana la Tisa, vizeaza eliminarea granitei de la Prut. Asadar, continuam manifestarea din 25 martie pe 1 septembrie pentru a obtine o declaratie clara pentru Unire din partea Parlamentului de la Chisinau.

Marsul Centenarului

Pe 1 septembrie ajunge la Chisinau Marsul Centenarului. De peste o luna, colegii nostri merg pe jos pe traseul Alba Iulia-Chisinau, trecand prin locurile importante pentru Primul Razboi Mondial si Marea Unire. Prin furtuni sau arsita, cu sacrificii, unionistii poarta Flacara Unirii in marsul la care va puteti alatura si voi, in ultimele etape.

La Iasi si apoi TREEM PRUTUL

In prealabil, Marsul Centenar ajunge in Iasi sambata, 25 august, unde toti unionistii, pe diferitele grade de expertiza si implicare, sunt asteptati la Conferintele Congresului Reintregirii Nationale. Apoi duminica, 26 august, trecem Prutul, tot pe jos.

Sunt zile cruciale, in care avem nevoie de prezenta si implicarea voastra pentru a reusi sa dam continut real implinirii a 100 de ani de la realizarea Marii Uniri. Anul Centenar trebuie sa puna Reintregirea pe agenda publica din Romania si Republica Moldova.

Fiti prezenti, ajutati-ne cu o donatie, popularizati cauza, pentru ca e una dreapta si pentru ca ACUM CHIAR E MOMENTUL.

Marea Mobilizare Unionista
http://www.unire2018.ro/

0 comentarii3402 vizualizări10 august 2018
rss 2.0
rss 2.0