Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Ezoterism Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
"PSIHICUL SI CAUZELE SUFERINTEI".

Evenimente Culturale Bistrita, Manifestari Culturale si Conferinte Publice in orasul Bistrita, VOPUS Bistrita va invita la conferintele publice:  Miercuri, 9 Mai 2018, Ora 18:00 la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud - Str. General Grigore Balan, Nr. 19, Et. 1, Sala de sedinte. 

In aceasta epoca in care totul ne invita sa ne exteriorizam, sa ne bucuram de senzatiile pe care ni le ofera viata, am uitat de cel mai important lucru: noi insine. Radem si plangem, cutezam si ne infricosam, iubim si uram ... si toate fara a percepe resortul secret care ne conduce catre acestea. Credem ca ne cunoastem, insa ce stim cu adevarat despre noi? Numele nostru ne-a fost dat de altii. Corpul nostru ne-a fost imprumutat. Cunostintele noastre le-am dobandit. Si atunci, cine suntem? 

Cu siguranta ca fiecare dintre noi ne dorim o schimbare in bine, atat in viata noastra personala cat si in cea sociala. Nu ne ramane alt remediu decat sa ne exploram in mod profund la nivel interior si sa facem o schimbare interioara. Schimbarea propriei psihologii determina schimbarea vietii noastre exterioare.

Va invitam sa aflam impreuna acest lucru si sa facem o incursiune inedita in lumea psihologiei introspective! 

Taxa de intrare: 10 lei

0 comentarii13790 vizualizări07 mai 2018




rss 2.0
rss 2.0