Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Ezoterism Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
"EFECTELE SUNETULUI ASUPRA SANATATII".

"EFECTELE SUNETULUI ASUPRA SANATATII". Miercuri, 26 octombrie 2016, Ora 18:00 la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita - Str. General Grigore Balan, Nr. 10. Sanatatea este una din comorile cele mai de pret ale omului, fara de care nu ne putem bucura cu adevarat de viata. Ea este ca si o floare pe care trebuie sa o udam din cand in cand, pentru ca altfel se ofileste. La fel si noi oamenii trebuie sa avem grija de sanatatea noastra pentru a preveni imbolnavirea. Spune un vechi proverb; "Este mult mai usor sa previi boala decat sa o tratezi."

Va invitam in lumea sunetului si a muzicii pentru a investiga modul in care acestea ne pot ajuta sau ne pot afecta starea de sanatate.

Taxa de intrare: 5 lei

Conferintele publice vor fi urmate de cursuri saptamanale de autocunoastere si dezvoltare personala. De asemenea se vor studia teme legate de stiinta, arta, filozofie, psihologie, antropologie si cultura marilor civilizatii.

Informatii suplimentare:
Telefon: 0752.142.713

0 comentarii29946 vizualizări20 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0