Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Ezoterism Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Conferinta - MINTE - CONSTIINTA - MEDITATIE.

Asociatia Geofilosofica de Studii Antropologice si Culturale (AGEAC) va invita la Conferinta  - MINTE - CONSTIINTA - MEDITATIE care va avea loc LUNI 20 IUNIE, la ora 18.00, la Hotel Bistrita

 Este urgent sa intelegem tehnica meditatiei... Vidul iluminator e foarte dificil de explicat  pentru ca e indefinibil si indiscriptibil. A incerca sa definesti Vidul Iluminator  prin  cuvinte, in limitele pamantesti ale limbii umane este, fara indoiala, gresit. In aceasta conferinta se dezvaluie aspecte teoretice si practice  ale meditatiei. Se ofera diferite metode si practici pentru ca Fiinta Umana sa poata experimenta intr-o buna zi, si prin eforturi proprii - VIDUL ILUMINATOR.

 "Daca tu nu esti pregatit sa-ti schimbi viata, eu nu te pot ajuta!" - Hipocrate

 Conferinta va fi urmata de cursuri saptamanale de  autocunoastere si dezvoltare personala in fiecare zi de Marti, de la orele 18.00. Foarte rar avem ocazia de a intelege Universul din jurul nostru, asa ca va invitam sa nu ratati aceasta ocazie!

 

Intrarea  10 ron. 

 

Va rugam sa trimiteti aceasta invitatie tuturor celor interesati. 

 Va asteptam cu drag!

 

 

Pentru mai multe informatii:

tel. : 0740258823

0 comentarii30863 vizualizări08 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0