Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diaspora Joi 21 Februarie 2019 - 19246 vizitatori azi
Creatoarea de moda Tina Olari, ne face mandri inca o data, cu modul in care poarta renumele Bistritei.

Acum cateva zile, Tina a deschis un nou atelier-magazin "Tina Style" in Barcelona.Tina ne-a declarat ca, dupa o perioada destul de grea si incercata, a gandit acum mult mai bine posibilitatile, a "studiat terenul" pe cont propriu, a ales locul si conjuncturile cele mai favorabile, si a renascut din propria cenusa. Desi are mari emotii sa cucereasca un oras mare ca Barcelona, Tina Olari a ales un drum dificil, dar care crede ea, e mult mai potrivit pentru creatiile sale si sectorul de clientela catre care se exprima.

Atelierul Tina Style, situat in zona "inalta" a Barcelonei: str. Maria Cubi, nr 80, ofera creatiile Tinei la fel ca pana acum: rochii de mireasa, de seara, de comuniune, la comanda, pictura manuala cu care creatoarea isi semneaza rochiile unicat, dar ne aduce o surpriza. Dupa 15 ani de activitate, a creat prima colectie de rochite pentru fetite 0-14 ani, pe care Tina le considera " bijuteriile sale", colectie ce o va prezenta in curand pe podiumul din Barcelona.

Tina Olari se declara multumita de sine insasi si realizarile sale, multumeste Universului pentru forta care o are cand isi propune sa realizeze teluri in viata, e fericita pentru viata sa, pentru copilul ei Darius, pentru logodnicul ei Jordi Iglesias ce o sustine cu adevarat in tot si toate, pentru toate experientele traite, si promite sa ne tina la curent cu noile sale proiecte si prezentari de moda ce vor urma.

Succes Tina Olari, suntem mandri de tine si suntem siguri ca Tina Style va ajunge curand un nume rasunator in Spania.

Felicitari Tina Style Barcelona !

 

1 comentariu12719 vizualizări11 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0