Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diaspora Sambata 23 Martie 2019 - 13044 vizitatori azi
GLAMOUR by Tina Style.(25 de poze)

Creatoarea de moda Tina Olari, ne incanta inca o data, si ne face mandri ca reprezinta calitatea romanilor peste hotare, cu ultima colectie de rochii exclusive pe care a prezentat-o de curand in Spania.

Colectia ''GLAMOUR'', a continut creatii cu amprenta binecunoscuta a Tinei: feminitate la superlativ - prin liniile fine si curbele feminine,  prin eleganta si rafinament , iar punctul ce da unicitate creatiilor Tina Style, pictura manuala permanenta, a uimit publicul spaniol. 

 Prezentarea a stralucit pe podium si a incantat publicul catalan, succes care face ca Tina Olari sa reapara pe podium cu inca o prezentare de moda, in luna februarie anul viitor, in Barcelona.

 Creatoarea bistriteana, a promis sa ne tina la curent cu activitatile "Tina Style" de peste hotare si ne-a asigurat ca desi incearca sa ridice numele "Tina Style" la acelasi rang pe care il are aici la Bistrita, nu uita de clientela ei de aici, unde mentine linia de inchiriere de rochii de mireasa si seara, sau realizeaza comenzi de la distanta. Tina ne-a promis ca anul viitor vine sa prezinte o colectie la Bistrita, pentru ca aici, spune creatoarea, rochiile sale stralucesc intr-un mod aparte, pe frumoasele modele romance, si o face sa pastreze mai profund in suflet, legatura cu radacinile ei, de care va fi mereu foarte mandra.

 Felicitari si succes in continuare Tina Olari, iti dorim ca numele "Tina Style" sa se ridice cat mai sus in podiumul creatorilor de moda. Suntem mandri de tine, asa cum ai sustinut si tu ca esti mandra de noi, romanii. 

 

Marius Chiuzan.

.

P.S.- Oferta lunii decembrie la Bistrita! Tina Style, va ofera 15 procente reducere la inchirierea de rochii de mireasa sau de seara, pentru sarbatori sau evenimentele de anul viitor, daca rezerva se face in timpul lunii decembrie. Informatii in mesaj privat Facebook sau la telefon 0749 364 515.

 

1 comentariu14070 vizualizări14 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0