Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Luna de foc, activitati de foc la Elementum, festival pentru familii.

Focul este vestitorul primaverii, iar primavara este vestitorul activitatilor de Foc din cadrul Elementum, un festival in ritmul familiei. Nu intamplator, prima zodie a primaverii- inceputul unui nou ciclu de viata, Zodia Berbecului, care incepe astazi, 21 Martie, este un semn de Foc. Totul e "incendiar" (fara a fi periculos, stati linistiti, dragi parinti): avem concerte de aprins inimile si talpile de la picioare de atata dans- DJ Project si Andra Gogan tin capul de afis in zilele de weekend, avem ateliere de incalzit burtica- slow food cooking, dar si jocuri de incins spiritul competitiv- masinute, barcute si avioane teleghidate!

 Da, ati ghicit, azi va aducem vesti despre activitatile specifice elementului FOC. Asa cum deja stiti, cele patru elemente primordiale ale naturii se reunesc, intre 21 si 23 iunie 2019, in judetul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival "in ritmul familiei". Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfasurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment din Romania dedicat intregii familii, indiferent de varsta membrilor sai.

 

SPECTACOLE DE FOC

 "Imi e dor, imi e dor, imi e dor, mi-e atat de dor"… sa-i ascult pe DJ Project feat Giulia in concert LIVE! Si voua, nu-i asa? Ei bine, seara zilei de sambata, 22 iunie, va fi "guvernata" de concertul sustinut chiar de ei, reuniti in aceasta formula special pentru festivalierii Elementum!

 Infiintata la Timisoara, DJ Project, una dintre cele mai efervescente, productive si longevive trupe dance din Romania, e "responsabila" de multe dintre marile hituri ale tuturor petrecerilor din ultimii 20 de ani: Privirea Ta, Soapte, Inca o noapte, Hotel, O secunda, Inima nebuna. Iar faima proiectului DJ Project a trecut demult granitele tarii: piesa In lumea ta,semnata de Ministry of Sound, a fost relansata in engleza, in toata lumea, dupa ce a ocupat locul 1 in topurile radiourilor din Romania pentru 40 de saptamani consecutiv.

 Ultima seara de festival, duminica, 23 iunie, va fi marcata de un alt spectacol "incendiar". Andra Goganeste o tanara de doar 21 de ani, dar cu 18 ani de experienta in cantat si cu doua intrari in Cartea Recordurilor-una pentru "Cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume). Ca sa nu mai spunem ca este vocea unor celebre personaje Disney, printre care Doctorita Plusica sau Printesa Sofia Intai, iar acum e unul dintre cei mai urmariti tineri vloggeri din Romania, cu un mini serial propriu, pentru adolescenti, lansat pe YouTube ("How to become popular at high school").

 

 

ACTIVITATI CU FOC...

 Tot vedete, dar la categoria activitati altfel pe care le poti face la un festival cand mergi cu toata familia, sunt ateliere gastronomice organizate de Slow Food Turda. Alaturi de cei de la Studcoop, vor organiza o serie de ateliere de gatit, care implica atat parintii, cat si copiii si, de ce nu, bunicii si vecinii :). Fie ca va place mesajul educativ (mancare sanatoasa, din surse locale, care ajuta economia locala), fie ca va place sa degustati bunatati, cu siguranta va veti distra: vor fi ateliere de paste colorate, de gatit deserturi, de facut gogosi si dulceata, dar si ateliere de educatie senzoriala. Vor fi jocuri de recunoastere tactila si olfactiva a fructelor si legumelor, de "incercare" a auzului prin ghicirea sunetelor din bucatarie, si multe altele!

 

…SI CU PICIOARELE PE PAMANT

Si pentru ca ne place sa fim totusi cu picioarele pe PAMANT, va dam cateva detalii si despre activitatile acestui element. Tatici, pregatiti-va, caci asta este pentru voi: prietenii de la HPI Racing Romania vin la festival cu masinute, barcute si avioane teleghidate! Vom avea parte de workshopuri, circuite amenajate, curse, concursuri si prezentari, ca o alternativa de petrecere a timpului liber in mod creativ si relaxant, pentru copii si… copii mari (a.k.a. adulti). Evenimentul este dedicat pasionatilor si iubitorilor de automodelism, navomodelism, aeromodelism, modelism static. Vor fi prezentate standuri cu modele si se vor face demonstratii, vor avea loc concursuri si prezentari ale ultimelor aparitii de pe piata. Participantii pot testa circuitele, cu masinile teleghidate puse la dispozitie de catreorganizatori sau cu jucariile J proprii.

RECAPITULARE de comunicare:

Elementum - festival pentru intrega familie

21-23 iunie, Complex Lac Luncani - judetul Cluj

DJ Project feat. Giulia - concert sambata seara

Andra Gogan - concert duminica seara

Ateliere gastronomice - pentru parinti si copii

HPI Racing - masinute, barcute si avioane teleghidate

 

Abonamente pentru festival pot fi cumparate de pe site-ul nostru. Copiii sub 2 ani au intrare GRATUITA.

 

Noi suntem…:


Presa

Anca Dinu

0722 870 000

comunicare@elementumfest.ro

 

Parteneriate si sponsori

Anamaria Crainic

0740 526 715

sponsori@elementumfest.ro

 

Bilete

Andrei Crainic

0745 144 843

bilete@elementumfest.ro

 

 

...si va multumim!

0 comentarii3514 vizualizări22 martie 2019




rss 2.0
rss 2.0