Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Alessandro Safina va sustine un concert inedit la Cluj-Napoca de Ziua Indragostitilor.

Alessandro Safina, faimosul tenor italian va concerta de Ziua Indragostitilor, atingand inimile clujenilor cu melodii consacrate precum "Luna", "Fiore" sau "Incanto".  Primul lui concert in Romania a fost in 2007, unde a concertat la Sala Palatului din Bucuresti, moment din care s-a indragostit de Romania. Apoi a urmat Clujul, in anul 2016 la data de 14 decembrie, unde a fost foarte suprins de caldura primita din partea publicului si drept urmare, a decis sa revina aici dupa 3 ani. Allessandro Safina a marturisit in cadrul conferintei de presa ca si-a dorit mult sa fie aici in februarie deoarece este luna lui favorita, va avea primul concert la Cluj de ziua indragostitilor pe 14 februarie, iar pe 17 februarie la Bucuresti. A decis sa concerteze prima daca la Cluj deoarece ii indrageste pe clujeni  pentru felul in care l-au primit asa ca s-a gandit sa le faca un cadou si sa desfasoare concertul in acea zi.

 Alessandro, tenorul italian, va fi acompaniat de filarmonica din Cluj, care este formata din 45 de instrumentisti si de un dirijor italian (a fost secretos si nu ne-a spus cine este). Locul ales pentru spectacol este Sala Polivalenta (BT ARENA), unde unii spun ca nu ar fi un loc propice pentru un asemenea spectacol dar el nu este de acord cu ei. Dupa cateva repetitii i-a placut cum se aude si a decis ca este un loc foarte bun si mai ales ca este mai mare decat la Opera Cluj si asa pot sa se delecteze mai multi oamenii cu spectacolul lui. Cunoscand ca Alessandro Safina a mai avut la unele concerte invitati speciali, de data aceasta nu va avea pe nimeni, din ceea ce ne-a confirmat. Acesta a mai cantat alaturi de Loredana melodia "Buna Seara!" si ii plac multi artisti romani printre care se enumera Andra si Feli din sfera comerciala dar si din partea clasica pe Ruxandra Donose, Angela Gheorgiu si multi altii. Motivul principal pentru care nu are invitati speciali de data aceasta este ca are nevoie de multe repetitii cu acea persoana ca sa simta ca va putea da tot ce este mai bun pentru spectacol. Alessandro astepta cu nerabdare ziua de joi.

 

 Pentru Bistritanews.ro - Alexandru Roga

.

0 comentarii2863 vizualizări12 februarie 2019




rss 2.0
rss 2.0