Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Targului de nunti "Wedding Land".

Prima editie de tomana aTargului de nunti, Wedding Land" are loc in acest an, in perioada 16-18 noiembrie  la Pensiunea Terra din Bistrita, loc unde organizatorii targului Salonul Geea Sposa au adunat cei mai buni profesionisti din domeniu pentru viitori miri bistriteni. Evenimentul se va desfasura pe parcursul a trei zile, iar programul acestuia este: in data de 16 noiembrie, intre ora 12:00-19:00, in data de 17 noiembrie intre 10:00 si 19:00, in data de 18 noiembrie intre 10:00 si 18:00.

Wedding Land este un targ de traditie pentru judetul Bistrita, ce  aduna la un loc cele mai importante firme din domeniul nuntilor cu scopul de a usura munca viitorilor miri. Ca in fiecare an, acestia pot participa la Wedding Land gratuit, si vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte si promotii la toate firmele prezente. In cadrul  targului participantii vor gasi o gama foarte variata de servicii, incepand de la invitatii pentru nunta la rochii de mirese sau servicii foto/video si decoratiuni.

Loredana Suciu organizatoarea targului declara: datorita cererii foarte mare, in acest an am decis sa organizam pentru prima data acest targ si toamna. Ne bucura faptul ca avem alaturi de noi cele mai cunoscute firme din acest domeniu si ca le putem oferi viitorilor miri bistriteni posibilitatea de a-si organiza nunta mult visata. Va asteptam cu drag si speram ca acest eveniment sa fie cu adevarat de ajutor. 

Geea Sposa din Cluj Napoca produce si comercializeaza rochii de mireasa elegante, rafinate si variate, lucrate manual. Imbinam modernul cu clasicul si eleganta cu stilul. Realizam modele unicat la comanda in atelierul de creatie, unde va asteapta o echipa inzestrata cu talent si maiestrie care isi asuma responsabilitatea sa va fie alaturi si sa satisfaca cele mai exigente gusturi in realizarea rochiei mult visate. GEEA Sposa a fost infiintata in anul 2000.

 

Contact:

Loredana Suciu

Organizator Wedding Land

+40 746 871 934

0 comentarii3080 vizualizări07 noiembrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0