Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 22 Iulie 2019 - 32980 vizitatori azi
Saptamana comediei la FISC starneste hohote de ras.

Luni, 5 noiembrie, rasetele s-au auzit de departe la Casa de Cultura a Studentilor. Un inceput in forta, cu sala plina si multa energie. Ioana State a dat startul cu sfaturi pentru fete si solutii revolutionare despre cum poti elimina senzatia de foame. Mananci incontinuu. N-au lipsit nici glumele gramaticale sau cele despre dragoste, bat-o vina!

Despre Bobi Dumitras am aflat ca ii plac fetele care danseaza pe El Meneaito. Si impartasind cu noi experientele sale de viata, Bobi Dumitras a avut parte de aplauze in ropote.

Barbat proaspat insurat, cu certitudine acasa, Raul Gheba are un set de reguli si traditii de la care nu se abate. Ce n-am aflat inca de la el este daca Balzac si fotbalul merg sau nu mana-n mana.

Despre Unguru’ Bulan se poate spune ca-i clujean deja, ca doar s-a intalnit de doua ori cu Boc. Evident un om al prezentului, Bulan s-a prezentat impecabil pe scena de la FISC cu o valiza in mana. Nu va spunem ce era in valiza, gestul conteaza!

Actual si cu glume politice a fost si Nicu Bendea. Nonsalant si natural, cand merge in vacante, Nicu isi ia zile libere ... chiar din cele de concediu. Traditionalist convins, cu vizibile aptitudini de cercetator, Nicu a facut studii aprofundate asupra familiei traditionale ... de albine. Regina mama, hexagoane perfecte si 300 de trantori.

Cele 3 ore de show au trecut ca o clipa, dar mai sunt 6 zile intregi la Maratonul de Stand-Up Comedy, iar bilete se mai gasesc pe http://fiscul.eu/. FISCU’ nu-i de ratat, FISCU’-i de digerat. Si cel mai bine intra impreuna cu prietenii.

 

 

0 comentarii2086 vizualizări06 noiembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0