Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
JEAN-MICHEL JARRE pregateste un concert de exceptie la Cluj-Napoca.

Aproximativ 200 de persoane vor contribui la productia proprie a show-ului; Cantaretul este asteptat impreuna cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline si multe alte surprize; Discount de -50% pentru studenti si elevi la concertul Jean-Michel Jarre.

 Cluj-Napoca, 27 octombrie ’16: Artistul Jean-Michel Jarre revine in forta pe scena dupa o pauza de nu mai putin de sase ani. Aproximativ 200 de persoane iau parte la pregatirea autenticului show care va avea o productie proprie. Cei interesati sunt asteptati la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe data de 11 noiembrie, iar biletele pot fi achizitionate in continuare de pe site-ul o?cial al evenimentului, www.funticket.ro, dar si de pe dieselevents.ro la un pret cuprins intre 110 RON si 495 RON.

 

Asa cum si-a obisnuit fanii, artistul va impresiona din nou prin tehnologii de ultima generatie si efecte vizuale care vor propulsa publicul intr-o atmosfera electronica senzationala. Cantaretul este asteptat impreuna cu cele cinci tiruri de echipamente, lasere, ecrane speciale, efecte 3D, trei autocare Nightline si multe alte surprize. Noutatea concertului consta si in melodiile care fac parte din albumul "ELECTRONICA" si pe care Jean-Michel Jarre le interpreteaza pentru prima data in fata publicului. Pe langa acestea, cantaretul va impresiona si prin melodii deja bine cunoscute din albumele "Equinoxe" (1978) si "Oxygene" (1976), la lansarea caruia a fost inregistrat succesul sau mondial. 

 

Concertul face parte din renumitul turneu mondial "ELECTRONICA", care va incepe in Anglia in luna octombrie. Al doilea volum al albumului, "Electronica 2: The Heart of Noise", a fost lansat in primavara acestui an prin Sony Music International. El vine in continuarea aclamatului prim volum, intitulat "The Time Machine", si dispune de o serie intreaga de colaborari cu artisti celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Je? Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales in mod special pentru a desavarsi cele doua volume care constituie acest album. 

 

Concertele Jean-Michel Jarre sunt renumite pentru numerele impresionante de participanti, drept urmare si anul acesta peste 3.000 de bilete au fost vandute cu trei luni inainte de eveniment. Jarre a stabilit recorduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul cu o audienta de 2.5 milioane de fani, organizat la Paris, in fata La Défense. Mai apoi, artistul si-a depasit propriul record in Moscova cand a sustinut un concert pentru un numar impresionant de 3.5 milioane de fani cu ocazia aniversarii de 850 de ani a orasului. 

 Pret bilete:  VIP Loja cu catering - 495 RON; VIP Tribuna cu catering - 445 RON; Exclusiv VIP - 485 RON; Electronica VIP - 380 RON; Laser Premiu; 325 RON - Oxygene  1 - 248 RON; Equinoxe 2 - 215 RON; Destination 3 - 160 RON; Revolution 4 - 110 RON. Studentii si elevii pot beneficia de un discount de -50%.

 Concertul este organizat de Diesel Events in parteneriat cu Quantum Media, iar biletele pot ? achizitionate, pe langa site-ul o?cial al evenimentului www.funticket.ro si de pe eventim.ro sau la standul de bilete din Iulius Mall (langa Centrul Info).

 

O zi buna,

 

Persoana de contact:
Adrian Gog, PR Representative
adrian.gog@prandmore.ro
0757 355 675



0 comentarii2807 vizualizări27 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0