Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Luni 23 Noiembrie 2020 - 20136 vizitatori azi
Banca de alimente - Voluntarii Crucea Rosie Lechinta.

Elevii si profesorii Liceului Tehnologic Lechinta au realizat cu succes prima actiune in calitate de voluntari Crucea Rosie. Este vorba de proiectul national Banca de alimente, derulat la nivel local, care vine in sprijinul celor aflati intr-o situatie materiala mai nefericita. Astfel ca, entuziasmati de noua postura de voluntari si dornici de actiune am decis sa fim de ajutor acolo unde locuim, conform zicalei "Omul sfinteste locul". Cu totii stim ca fiecare comunitate are oameni nevoiasi, defavorizati social, asa ca, in preajma sfintei sarbatori de Craciun, am dorit sa ne facem cunoscuti prin aceasta actiune de colectare si donare de produse alimentare neperisabile, pe care noi am intitulat-o "Cumpara si daruieste". Am fost placut surprinsi de multitudinea de donatori dar si de generozitatea lor, drept pentru care dorim sa le multumim din suflet pentru ajutorul lor- fara de care noi nu puteam sa ducem la bun sfarsit acest proiect. Tot multumiri vrem sa aducem celor doua magazine partenere din Lechinta, SC Anamar Store SRL, reprezentat de d-l Tohati Marius si SC Paulaner Imprex SRL, reprezentant de d-l Muresan Velut dar si personalului acestora pentru modul in care ne-au facilitat colectarea alimentelor. S-au colectat aproximativ doua tone de alimente de prima necesitate pentru orice gospodarie si am reusit sa le distribuim la  30 familii de pe raza comunei Lechinta si nu numai. Reactiile familiilor ajutate si cuvintele lor de multumire au facut ca tot efortul din perioada 17 - 21 decembrie sa merite. Suntem mandri ca am reusit sa fim de ajutor acolo unde era mare nevoie. In tot acest demers am fost sprijiniti si coordonati de Crucea Rosie Bistrita-Nasaud prin d-l directorul  Moldovan Marius si   d-l Ciubancan Alin, coordonator judetean.

            Am reusit ca o mare comunitate - donatori si voluntari deopotriva - carora le multumim inca o data si le uram din tot sufletul sa aiba parte de "Sarbatori luminate, calde si fericite alaturi de cei dragi!" Urare pe care o transmitem si d-voastra, cititorii acestui articol.

 

            Voluntarii Crucea Rosie Lechinta.

0 comentarii14812 vizualizări21 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0