Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Lions Siebenburgen si politistii au strans daruri pentru copiii saraci din Subcetate.

Mosul a ajuns mai repede la copiii saraci din cartierul bistritean Subcetate care au primit ieri daruri in cadrul unui parteneriat incheiat intre Clubul Lions Siebenburgen Bistrita - al doilea si cel mai tanar club Lions din Bistrita si Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC). Ideea le apartine politistilor care, impreuna cu cei de la Lions Siebenburgen au colectat in perioada 6 - 16 decembrie jucarii si haine pentru copii. Acestea au ajuns la cei aflati in nevoie aseara, cand membrii clubului si ai SNPPC au distribuit lucrurile stranse in cartierul Subcetate. Acestia au impartit copiilor pachetele cu fructe si dulciuri.
            De la  infiintare, in doar doua luni, Lions Siebenburgen a sprijinit doi copii talentati ai Liceului de Muzica Tudor Jarda prin donarea unui instrument muzical, s-a implicat in actiunile: "Targul de purici" a Clubului Lions Bistrita, "Afise pentru pace" impreuna cu Liceul de Arte Plastice Corneliu Baba, in actiunea Premiile Antidiscriminare ale Centrului de Resurse si Referinta in Autism "Micul Print" si, de asemenea, a oferit pachete simbolice de Craciun pentru elevii Liceului de Muzica Tudor Jarda care au participat la "Concertul de colinde si muzica clasica."

 Va dorim Craciun fericit si un Mos darnic!

 

Presedinte 2014-2015 Paul Kovacs.

0 comentarii2912 vizualizări18 decembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0