Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Peste 30 de metri cubi de material lemnos fara documente legale, confiscat de politisti si silvicultori.

 Avand in vedere necesitatea prevenirii si combaterii delictelor silvice in judetul Bistrita-Nasaud, Politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu cei ai sectiilor de politie rurala si in colaborare cu specialisti ai Garzii Forestiere Bistrita si silvicultori din cadrul ocoalelor silvice au continuat actiunile pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice in judetul Bistrita-Nasaud.

 In acest context, ieri, 7 septembrie, s-a actionat pe raza comunelor de pe Valea Tiblesului si Valea Somesului, pentru combaterea activitatilor ilicite in domeniile economice specifice exploatarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos, fiind controlate doua depozite si 8 transporturi de material lemnos.

 Pentru neregulile constatate au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale in valoarea de 12.000 lei, conform Legii 171/2010 si s-a dispus confiscarea a 31 de metri cubi de material lemnos, in valoare de 3.503 lei.

 

*foto  

 

 

Sofer sub influenta alcoolului, implicat intr-un accident rutier

 La data de 7 septembrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au intervenit la un accident de circulatie, unde au constatat ca soferul este sub influenta alcoolului.

 In jurul orelor 16:00 in localitatea Josenii Bargaului, pe Drumul National 17 a avut loc un accident rutier. Un autoturism condus de un barbat de 58 de ani din Bistrita a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu gardul unei locuintei.

 Soferul a fost testat de catre politisti cu aparatul etilotest, rezultand astfel o alcoolemie de 0,46 mg/L alcool pur in aerul expirat.

Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

 Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului continua cercetarile in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, urmand documentarea faptei sub toate aspectele.

 

 

 

0 comentarii1722 vizualizări08 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0