Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Continua actiunile pentru protejarea fondului forestier.

Politistii Biroului pentru Prevenirea Delictelor Silvice, in colaborare cu lucratori din cadrul ocoalelor silvice au continuat actiunile pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice in judetul Bistrita-Nasaud.

 Ieri, 2 septembrie, s-a actionat pe raza comunelor de pe valea Bargaului, fiind oprite pentru control mai multe autovehicule, dintre care 9 transporturi de material lemnos. De asemenea, au efectuate verificari la un depozit de material lemnos si au fost legitimate mai multe persoane.

 Pentru neregulile constatate au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale in valoarea de 10.000 lei, conform Legii 171/2010, iar ca masura complementara a fost dispusa masura confiscarii peste 11 m.c. in valoare de 3.228 lei.

 

 

UPDATE: " Banuit de furt, retinut pentru 24 de ore de politistii Sectiei 3"

 Barbatul de 34 de ani, retinut pentru 24 de ore de politistii Sectiei 3 Politie Lechinta si cercetat pentru furt calificat a fost prezentat Parchetului de pe Langa Judecatoria Beclean care a dispus plasare sub control judiciar pentru 60 de zile.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate in vederea documentarii faptei sub toate aspectele.

0 comentarii1869 vizualizări03 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0