Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Banuit de furt, identificat de politisti; bunurile sustrase recuperate de politisti.

In urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat un tanar de 25 de ani, din Tureac, banuit de comiterea faptei. Bunurile au fost recuperate si restituite pagubitului.

 Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca in noaptea de 13/14 iulie a.c., tanarul ar fi patruns intr-o anexa a unei locuinte situate in Tureac, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice (bormasina, picamer, 2 motofierastraie, trusa de scule). Prejudiciul, in valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat in totalitate.

 Crecetarile in acest caz sunt continuate de Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului in cadrul unui dosar penal de furt, in vederea documentarii cauzei sub toate aspectele ei.

 

 

             Fara permis, implicat intr-un accident rutier

 In noaptea de 29/30 august a.c., in Budesti, a avut loc un accident rutier soldat cu avarii, iar conducatorul auto a plecat de la fata locului. Din primele verificari a reiesit faptul ca soferul unui autoturism inmatriculat in Austria a acrosat un parapet de pe marginea pe Drumului Judetean 151.

 In urma investigatiilor efectuate, politistii Sectiei 3 Politiei Rurala Lechinta au identificat un barbat de 31 de ani, din Tureac, banuit ca s-ar fi aflat la volanul autoturismului in momentul producerii accidentului. In urma verificarilor, a reiesit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 In cursul zilei de ieri, barbatul s-a prezentat la sediul Postului de Politie Budesti, unde a recunoscut ca el a condus autoturismul. Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta s-au sesizat din oficiu si au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

Dosar penal si ordin provizoriu de protectie: masuri dispuse de politisti intr-un caz de violenta in familie

 Aseara, in jurul orei 21.30, o femeie din Anies a sesizat politistii cu privire la faptul ca, in timp ce se afla la serviciu, sotul ei a sustras o suma de bani pe care femeia ii imprumutase de la o vecina si i-a agresat pe copiii lor, in varsta de 12 si 17 ani, fara a avea nevoie de ingrijiri medicale.

 A intervenit un echipaj format dintr-un jandarm si un politist, fiind intocmit dosar penal pentru furt si violenta in familie. Femeia a refuzat emiterea unui ordin de protectie provizoriu.

 La scurt timp dupa plecarea politistilor, unul dintre copii a sesizat prin 112 faptul ca tatal lor o agreseaza pe mama. Barbatul, care se manifesta agresiv, a fost imobilizat si condus la sediul Politiei, iar politistii au emis impotriva lui ordin de protectie provizoriu, fiind evacuat din locuinta.

 Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai continua cercetarile in cadrul dosarului  penal intocmit. De asemenea, starea conflictuala este in continuare monitorizata.

 

 

 

0 comentarii1519 vizualizări01 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0