Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 25 Aprilie 2024 - 14587
Infractiuni la regimul rutier constatate in flagrant delict de catre politistii bistriteni.

La data de 31 iulie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au oprit in trafic un autoturism condus de o tanara de 20 ani din Orosfaia, in timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judetean 172D prin Dorolea.

 In urma verificarilor politistii au constatat faptul ca soferita nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Totodata, a reiesit faptul ca un tanar de 20 ani, din Livezile, i-ar fi incredintat acesteia autoturismul pentru a-l conduce, desi ar fi stiut ca aceasta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala privind infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si incredintarea vehiculului unei persoane despre care se stie ca nu detine permis de conducere.

 

***

 

La aceeasi data, un tanar de 29 ani din Bistrita, a fost oprit pe Drumul National 17 in localitatea Viile Cristurului de catre politistii Serviciului Rutier.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca soferul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciul Rutier, in cadrul unui dosar penal intocmit privind infractiunea de conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.

 

***

 

La data de 31 iulie a.c., politistii au fost sesizati de un tanar de 24 de ani din Bistrita Bargaului cu privire la faptul ca a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu  pagube materiale pe Drumul Judetean 172D in localitatea Bistrita Bargaului.

 Politistii au identificat cei doi conducatori implicati, ulterior fiind testati cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0.47 mg/L alcool pur in aerul expirat in cazul soferului de 24 de ani si negativ in cazul celuilalt sofer implicat.

 Tanarul  a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Politistii desfasoara cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de  conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

***

 

In data de 1 august a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Sangeroz-Bai au depistat in flagrant delict un sofer de 45 de ani din Sangeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism, fara a detine permis de conducere.

 Totodata, politistii au testat cu aparatul alcooltest barbatul, rezultand valoarea de 0.79 mg/L alcool pur in aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sange la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.

 

***

 

 

La data de 2 august a.c., in localitatea Rusu Birgaului, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un tanar de 22 de ani din Ciosa.

In urma verificarilor politistii au stabilit ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In vederea documentarii faptei, cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal.

 

 

 

Accident rutier in urma caruia un tanar a decedat

  In aceasta dimineata, politistii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe Drumul National 17D intre localitatile Sangeorz-Bai si Ilva Mica. 

Un autoturism a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un copac pe malul raului Somes.

In urma impactului a rezultat decesul unui tanar de 21 de ani din Sangeorz-Bai, soferul autoturismului.

 Politistii desfasoara cercetari in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de ucidere din culpa, urmand sa stabileasca cauzele si modalitatea producerii evenimentului rutier.

 

 

0 comentarii2982 vizualizări02 august 2021




rss 2.0
rss 2.0