Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cu viteza peste limita legala si fara permis, depistat de politistii Serviciului Rutier.

Ieri, 16 februarie, in urma verificarilor efectuate, politistii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal pentru conducere fara permis, in care sunt continuate cercetarile. Vizat este un tanar de 27 de ani care, in dimineata de 15 februarie a.c., a fost inregistrat cu aparatul radar, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in Republica Moldova, cu viteza peste limita legala. Acesta a fost oprit pe Drumul National 17, in localitatea Podirei.

 In urma verificarilor, a reiesit faptul ca barbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

 

 

Retinut pentru 24 de ore, cercetat pentru infractiuni la regimul rutier

 UPDATE:https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/doua-infractiuni-constatate-in-flagrant-de-politistii-biroului-rutier

  Ieri, 16 februarie, in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal intocmit, politistii Biroului Rutier au dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului cercetat pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 In cursul zilei de astazi va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare preventiva. Barbatul se afla in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier.

 

 

0 comentarii2961 vizualizări17 februarie 2021




rss 2.0
rss 2.0