Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 11 Aprilie 2021 - 14587
Condamnat la 5 ani de inchisoare, incarcerat in penitenciar de politistii de la Urmariri.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri au pus in aplicare, ieri, 19 noiembrie, un mandat de executare a pedepsei, emis in aceeasi zi, de catre Judecatoria Bistrita.

 Mandatul a fost emis impotriva unui barbat de 34 de ani, din Bistrita, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de agresiune sexuala. Acesta a fost incarcerat de politisti in penitenciarul Bistrita.

 

 

Agresiune cercetata de politistii de la Sectia 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai in cadrul unui dosar penal

 La data de 19 noiembrie a.c., in urma unei interventii la un eveniment semnalat prin 112, politistii Sectiei 7 Politie Sangeorz-Bai au intocmit un dosar pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

 La fata locului, politistii au constatat faptul ca, din cauza unor neintelegeri privind pasunatul oilor, intre doi barbati de 36 de ani si un altul de 30 de ani, ambii din Ilva Mica a izbucnit un conflict. La un moment dat, barbatul de 36 de ani ar fi fost lovit cu o bata de celalalt, fiind transportat la spitalul din Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

 In cauza a fost intocmit dosar penal privind savarsirea infractiunii de lovirea sau alte violente, iar cercetarile in acest caz sunt continuate pentru lamurirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc incidentul.

 

                        Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/caz-solutionat-de-politistii-sectiei-3-politie-rurala-lechinta-un-barbat-banuit-de-distrugere-prin-incendiere-a-fost-identificat-si-retinut-de-politisti

 

Barbatul din Vermes, retinut pentru 24 de ore de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta si cercetat pentru comiterea infractiunii de distrugere, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean care a dispus plasarea sub control judiciar a acestuia pentru 60 de zile.

 Politistii Sectiei 3 continua cercetarile in dosarul penal intocmit, iar cei de la Supravegheri Judiciare vor efectua verificari in vederea respectarii obligatiilor impuse prin masura preventiva dispusa.

 

 

 

0 comentarii1253 vizualizări20 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0