Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 26 Octombrie 2020 - 96 vizitatori azi
Actiuni pentru prevenirea si combaterea delincventei juvenile si absenteismului scolar.

In perioada 8-14 octombrie a.c., politistii din cadrul Biroului Siguranta Scolara din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud au organizat si desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea delincventei juvenile, a absenteismului scolar, precum si de verificare a modului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea raspandirii Sars-Cov2.

 Actiunile politistilor au fost desfasurate  pe raza oraselor  Bistrita, Nasaud, Sangeorz-Bai si Beclean, in colaborare cu politistii de la Ordine Publica si Politia Locala.

 Astfel, au fost verificate 37 de unitati de invatamant si 26 de unitati comerciale, aflate in zona adiacenta scolilor. In cadrul activitatilor, au fost legitimate 69 de persoane, dintre care 40 de elevi. Totodata, au fost depistati  28 de elevi care absentau de la cursuri, pentru care politistii de la Siguranta Scolara au intocmit informari la institutiile unde invata.

 Actiunile politistilor de la Biroul Siguranta Scolara continua in perioada urmatoare in mediul rural.

0 comentarii553 vizualizări15 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0