Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 03 August 2020 - 15334 vizitatori azi
6 mandate de perchezitii domiciliare, puse in aplicare de politistii din Bistrita-Nasaud.

In aceasta dimineata, politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase au descins la locuintele a 6 persoane banuite de comiterea unor infractiuni la regimurile armelor si al munitiilor, cinegetic si vamal. Perchezitiile sunt desfasurate in trei localitati din judetul Bistrita-Nasaud si una din judetul Maramures.

 Actiunile se desfasoara in cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, iar persoanele vizate sunt banuite ca, in perioada 2016-2020, ar fi introdus ilegal pe teritoriul Romaniei arme si munitii letale care ulterior ar fi fost folosite la actiuni de braconaj cinegetic.

 La perchezitii participa politisti ai Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase, Serviciului pentru Actiuni Speciale, Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale si criminalisti, toti  din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii329 vizualizări30 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0