Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 15 Iulie 2020 - 10510 vizitatori azi
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, la data de 24 iunie a.c.. Astfel, un barbat de 35 ani, din Bistrita, a fost condamnat la pedeapsa de 1 an si 9 luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

 Condamnatul a fost incarcerat de politisti in Penitenciarul Bistrita.

 

          Infractiuni la regimul rutier, constatate ieri, in flagrant.

 La data de 24 iunie a.c., politistii Biroului Rutier l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 19 ani, din Breaza, conducator al unui autoturism care circula pe un bulevard din Bistrita.

 Acesta emana halena alcoolica si a fost testat de politisti cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Ca urmare a celor constatate, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunea de conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

****

La data de 24 iunie a.c., un tanar de 27 de ani, din Piatra Fantanele a fost depistat de politistii Biroului Rutier in trafic, in timp ce conducea un autoturism.

 In urma verificarilor efectuate, s-a constatat faptul ca acesta nu figureaza ca fiind posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

In acest caz s-a intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunea de conducere a unui vehicul fara permis de conducere. 

 

            Retinut si cercetat pentru infractiuni la regimul rutier.

 In continuarea cercetarilor efectuate, politistii din Sangeorz-Bai au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat de 34 de ani, din Sangeorz-Bai, pe care il cerceteaza pentru conducere fara permis si conducere cu alcoolemie.

 Acesta a fost depistat la data de 19 iunie a.c., in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Sangeorz-Bai, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si cu alcoolemie (0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat).

 In prezent, acesta se afla in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud si va fi prezentat instantei cu propunere de luare a unei masuri preventive. In acest caz, cercetarile continua in cadrul dosarului intocmit pentru savarsirea infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante.

 

          Risca arestarea preventiva.

 La data de 24 iunie a.c., politistii s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat de 41 de ani, din Ilva Mica, cercetat pentru infractiuni la regimul rutier si plasat in arest la domiciliu, ar fi incalcat masura preventiva dispusa de Judecatoria Nasaud.

 In urma verificarilor efectuate, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au constatat faptul ca, la data de 23 iunie a.c., acesta ar fi parasit domiciliul in mod nejustificat.

 Intrucat a incalcat cu rea-credinta obligatiile impuse, politistii au formulat propunere de inlocuire a masurii dispuse pe care au inaintat-o Judecatoriei Nasaud.

 

Update:

 La data de 24 iunie a.c., Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, fata de barbatul de 38 de ani din Bistrita, cercetat pentru comiterea infractiunii de nerespectarea hotararii judecatoresti. Cercetarile sunt continuate de politisti.

 

0 comentarii637 vizualizări25 iunie 2020
rss 2.0
rss 2.0