Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Actiuni de monitorizare a traficului rutier, desfasurate de politistii Serviciului Rutier.

La data de 21 mai 2020, cu ocazia activitatilor de monitorizare a traficului rutier pe drumul national 17, politistii Serviciului Rutier au inregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 84 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. Politistii au efectuat semnale de oprire, insa acesta si-a continuat deplasarea. A fost urmarit, iar la un moment dat, pe o strada din localitate, conducatorul a oprit autoturismul si a fugit, nemaifiind gasit.

 Politistii Serviciului Rutier efectueaza in continuare verificari intrucat au banuiala ca, la volanul autoturismului se afla un tanar din Muresenii Bargaului, care nu are dreptul sa conduca, fiind cercetat pentru conducere fara permis.

 

 

Propunere de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu arestarea preventiva pentru un tanar de 21 de ani, din Budacu de Jos.

 La data de 21 mai 2020, politistii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat instanta, respectiv Judecatoria Bistrita, in vederea inlocuirii masurii arestului la domiciliu cu cea a arestarii preventive.

 In aceeasi zi, cu ocazia unei actiuni desfasurata in vederea verificarii respectarii obligatiilor impuse persoanelor supravegheate prin masurile preventive instituite fata de acestea, a fost depistat un tanar de 21 de ani, din Budacu de Jos, care nu a respectat masura arestului la domiciliu. Acesta a parasit nejustificat imobilul stabilit pentru executarea masurii si s-a deplasat pana la un magazin situat la aproximativ 500 m fata de locuinta sa.

 Ca urmare a celor constatate, politistii au sesizat organele judiciare pentru inlocuirea masurii arestului la domiciliu.

0 comentarii2821 vizualizări22 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0