Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Politistii au efectuat 2293 de verificari la persoane aflate in izolare la domiciliu si nu au fost constatate nereguli.

In ultimele 24 de ore, pe raza judetului nostru, au fost angrenati in activitati specifice 216 politisti, 88 de jandarmi si 44 de politisti locali, impreuna cu militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

Politistii au efectuat 2293 de verificari la persoane aflate in izolare la domiciliu, in peste 1300 de locatii si nu au fost constatate nereguli.

De asemenea, pentru nerespectarea ordonantelor militare, politistii au aplicat 114 sanctiuni contraventionale, in valoare de 239.100 de lei, unor persoane care nu au respectat reglementarile care privesc restrictiile de circulatie impuse prin ordonantele militare in vigoare. 

Jandarmii au verificat 462 persoane, aflate in 261 de locatii, din 50 de localitati, pentru monitorizarea prezentei la domiciliu a acestora. Totodata, acestia au desfasurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonantei Militare nr. 3, privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei, ocazie cu care au aplicat 30 de sanctiuni contraventionale in valoare de 18.800 de lei.

Fortele de ordine continua misiunile de paza si protectie la centrele de carantinare, actiunile specifice de patrulare in zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor si in special in zonele in care cetatenii se deplaseaza frecvent pentru aprovizionare.

Pe parcursul misiunilor preventive si de informare desfasurate, la sfarsit de saptamana sunt transmise mesaje audio catre cetateni cu privire la necesitatea respectarii masurilor prevazute de ordonantele militare.

*Politistii din structurile si subunitatile din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean bistritean, in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Jandarmi "Gelu Voievod", reprezentanti ai Politiilor locale si militari din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" continua activitatile de verificare a persoanelor, pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19.

0 comentarii2835 vizualizări03 aprilie 2020




rss 2.0
rss 2.0