Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 01 Iunie 2020 - 6086 vizitatori azi
Politistii au retinut pentru 24 de ore un barbat care a incalcat ordinul de protectie.

La data de 25 martie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din Bistrita au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat in varsta de 38 de ani, din municipiu, care a incalcat ordinul de protectie emis impotriva sa.

 In cursul zilei de ieri, barbatul a incalcat ordinul de protectie emis impotriva sa si s-a apropiat la mai putin de 50 de metri de soacra sa, o femeie in varsta de 52 de ani, pe care ar fi impins-o si amenintat-o.

 Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita continua cercetarile pentru nerespectarea ordinului de protectie, amenintare si violenta in familie. In cursul acestei zile barbatul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 

          Dosar penal intocmit de politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta unui barbat cercetat pentru nereguli la regimul rutier.

 La data de 25 martie a.c., in jurul orei 00.30, politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar de 29 de ani, din Lechinta, care conducea un autoturism pe raza localitatii de domiciliu.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool in aerul expirat si i-au fost prelevate mostre de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducere fara permis. Totodata, tanarul a fost sanctionat contraventional pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 2 privind circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei.

 

          Dosar penal si sanctiuni contraventionale, aplicate de politistii Sectiei 7.

 La data de 24 martie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai s-au sesizat din oficiu si au intocmit dosar penal unui barbat in varsta de 31 de ani, din Lunca Ilvei, pe care il cerceteaza pentru savarsirea infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si conducere fara permis.

 Barbatul a fost depistat de politisti in cadrul actiunilor preventive desfasurate, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Sangeorz-Bai, desi avea permisul de conducere anulat. Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 Intrucat in autoturism se afla inca o persoana, politistii au dispus sanctionarea contraventionala a celor doi pentru nerespectarea prevederilor Ordonantei Militare nr. 2 cu privire la circulatia persoanelor in afara locuintei sau gospodariei.

 

Autoturism reclamat ca fiind sustras din Italia, depistat si indisponibilizat de politistii bistriteni.

 La data de 24 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat si indisponibilizat un autoturism care se afla in posesia unui barbat in varsta de 41 de ani, din localitatea Rebra. Autoturismul in cauza figura ca fiind sustras din Italia, din ianuarie 2020.

Ca urmare a celor constatate, a fost intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire. In perioada urmatoare, in cooperare cu autoritatile din Italia, vor fi stabilite toate imprejurarile in care autoturismul a ajuns pe teritoriul tarii noastre.

 

0 comentarii1085 vizualizări26 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0