Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Actiuni de verificare ale autoritatilor judetene!

Pentru verificarea respectarii regimului impus persoanelor aflate in izolare la domiciliu, Inspectoratul Judetean de Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Directia de Sanatate Publica si Politia Locala efectueaza zilnic activitati de verificare a persoanelor aflate in izolare. Astazi, un numar de 172 de efective ale autoriatilor mentionate mai sus au atributii pentru indeplinirea sarcinilor de control.

#IMPORTANT

Persoanele care sunt in izolare la domiciliu si nu respecta regimul impus de autoritati vor fi transferate automat in carantina institutionalizata, sub paza!

Daca nu respectati izolarea la domiciliu riscati inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau amenda. Daca nu respectati starea de urgenta, amenda poate ajunge la 5.000 lei!

 

Angajatii Institutiei Prefectului apeleaza zilnic persoanele aflate in izolare pentru a le aduce acestora la cunostinta obligatiile si responsabilitatile pe care le au in perioada de 14 zile.

ISU Bistrita - Nasaud desfasoara misiuni de transport persoane, misiuni de decontaminare tehnica si personal si asigurs corturi pentru triaj epidemiologic.

SAJ Bistrita-Nasaud asigura zilnic misiuni transport analize medicale, asistenta medicala la domiciliu pentru persoane din izolare sau carantina, decontaminare tehnica pentu resursele proprii.

IPJ Bistrita-Nasaud efectueaza verificari ale declaratiilor persoanelor venite din strainatate; de asemenea, politistii de la Rutiera insotesc autoturismele si iau toate masurile necesare pentru ca persoanele fata de care a fost dispusa carantina sa ajunga in siguranta la destinatie.

 

REAMINTIM faptul ca TOTI CETATENII trebuie sa respecte masurile adoptate de autoritati !

Evitati iesirile din casa, altele decat cele care sunt absolut necesare !

Nu uitati, masurile de igiena personala sunt esentiale in prevenirea raspandirii COVID 19!

 

0 comentarii2716 vizualizări22 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0