Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 04 August 2020 - 3874 vizitatori azi
CONSECINTELE NERESPECTARII NORMELOR RUTIERE.

In urma actiunilor preventive si de monitorizare a traficului rutier, politistii au constatat mai multe infractiuni, pentru care au intocmit dosare penale. Dintre acestea exemplificam: La data de 9 februarie a.c., in jurul orei 00.10, in cadrul actiunilor preventive desfasurate, politistii Biroului Rutier l-au depistat si oprit in trafic, pentru control, pe un tanar in varsta de 21 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului.

 In urma testarii cu aparatul etilotest,valoarea  indicata a fost 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii din Bistrita au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

****

 

La data de 7 februarie a.c., in Josenii Bargaului, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului l-au depistat si oprit in trafic pe un tanar de 23 de ani, din Josenii Bargaului, care conducea un autoturism, desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 Acesta a fost testat la fata locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sange.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

 

****

 

In dimineata de 9 februarie a.c., in jurul orei 05.00, in parcarea unui supermarket din Nasaud, a avut loc un accident, soldat cu avarii. La fata locului s-a stabilit faptul ca un  autoturism a lovit un panou publicitar si o masina parcata regulamentar, dupa care, soferul vinovat a plecat de la fata locului.

 In urma verificarilor efectuate, politistii de la Ordine Publica si Rutiera au identificat soferul ca fiind un barbat de 33 de ani, din Nasaud. Acesta a fost invitat si s-a prezentat la sediul Politiei Orasului Nasaud, unde a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul testarii a fost de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

 Au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru conducere cu alcoolemie, politistii Compartimentului Rutier Nasaud.

 

***

La data de 8 februarie a.c., pe drumul national 17D, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu avarii. Conform verificarilor, un autoturism care circula pe raza localitatii Rebrisoara si care era condus de un tanar de 23 de ani, din Cepari, a fost lovit din spate de un alt autoturism, condus de un barbat de 50 de ani, din Rebrisoara.

 In urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat faptul ca barbatul de 50 de ani a consumat alcool, valoare indicata de aparat fiind de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care a fost condus la spital, pentru recoltarea de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Si in acest caz, politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 

La data de 9 februarie a.c., in jurul orei 17.16, un barbat de 43 de ani, din Sintereag, a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat a fost de 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sange care vor stabili cu exactitate alcoolemia.

 Barbatul fusese implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe drumul national 17, intre localitatile Beclean si Sintereag unde, conform verificarilor, ar fi pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea si a intrat in coliziune cu un copac de pe marginea drumului. S-a ales cu dosar penal pentru conducere cu alcoolemie.

 

 

          Agresor impotriva caruia politistii au emis un ordin de protectie provizoriu.

 La data de 8 februarie a.c., o femeie de 30 de ani, din Telciu, a sesizat ca,  in timp ce se afla pe o strada din Bistrita, a fost lovita de fostul concubin.

 Politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au identificat barbatul in cauza ca fiind un bistritean in varsta de 32 de ani si au emis impotriva lui un ordin de protectie provizoriu. Totodata, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru violenta in familie.

 

 

 

 

0 comentarii1505 vizualizări11 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0