Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 04 August 2020 - 4094 vizitatori azi
ACTIUNI PREVENTIVE.

Actiunile pentru siguranta traficului rutier, desfasurate de politistii din Bistrita-Nasaud, in acest sfarsit de saptamana, au avut ca rezultat retinerea a 35 de permise de conducere. In acest sfarsit de saptamana, politistii din cadrul Serviciului Rutier Bistrita-Nasaud si cei ai structurilor de politie rutiera orasenesti au continuat actiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum si pentru constientizarea de catre conducatorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulatie. Pentru abaterile constatate la nivel judetean au fost aplicate peste 400 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 137.695 de lei, au fost retinute 35 de permise de conducere si retrase 8 certificate de inmatriculare.

 Vineri si sambata, politistii Serviciului Rutier au actionat, cu autospecialele dotate cu radar, pe drumul national 17D, pe vale Somesului, pentru prevenirea accidentelor de circulatie produse pe fondul vitezei excesive. Cu aceasta ocazie au fost constatate si aplicate 56 de sanctiuni contraventionale, in valoare 25270 de lei si au fost retinute 11 permise de conducere.

 De asemenea, in noaptea de 8/9 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud, impreuna cu cei din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au organizat si desfasurat o actiune in scopul prevenirii si combaterii accidentelor de circulatie, precum si pentru disciplinarea participantilor la trafic. Astfel, au fost oprite in trafic si verificate 98 de autoturisme si legitimate 130 de persoane. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 48 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 14.990, au fost retinute un certificat de inmatriculare si 4 permise de conducere.

Duminica, 9 februarie a.c., in intervalul 17.00-20.00, politistii din Beclean si ai Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au actionat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor cu violenta si mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica. Astfel, au fost controlate 9 localuri publice, in urma carora au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale, conform Legii 61/1991.

La data de 7 februarie a.c., politistii de la Sectia1 Politie Rurala Bistrita, Postul de politie Cetate, impreuna lucratori din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au actionat in zona forestiera de pe raza comunei Cetate, in vederea prevenirii si combaterii delictelor silvice.

 Cu aceasta ocazie, au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale in valoare de 1000 lei, pentru nereguli privind transportul materialului lemnos, conform Legii 171/2010, si a fost retinuta in vederea confiscarii cantitatea de 2 mc material lemnos.

 

0 comentarii1519 vizualizări10 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0