Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 04 August 2020 - 2678 vizitatori azi
Accident la intrarea in localitatea Galatii Bistritei.

Conform primelor date,  soferul unei autoutilitare care circula pe directia Bistrita-Reghin, la intrarea in localitatea Galatii Bistritei ar patruns pe contrasens pentru a evita insula de reducere a vitezei si a intrat in coliziune frontala cu un autobuz care circula regulamentar, din sens opus.

Din pacate, in urma accidentului, soferul autotrenului a decedat; alte 5 persoane, care se aflau in autobuz, au fost ranite si transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

La fata locului intervin echipaje de la Serviciul Rutier, Sectia 1 Politie Rurala Bistrita, precum  si criminalisti care efectueaza cercetari si masuratori in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care a avut loc accidentul.

Soferul autoutilitarei avea 53 de ani si este din Bodesti, judetul Neamt. Soferul autobuzului are 49 de ani si este din Viisoara- acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ;

In urma accidentului, soferul autobuzului, o femeie in varsta de 51 de ani si alti 3 barbati cu varste cuprinse intre 49-61 de ani, pasageri in autobuz, au fost raniti si transportati la spital;

0 comentarii1435 vizualizări10 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0